Nyheter från Ti Sento!

Idag har vi packat upp alla nyheter från Ti Sento. Så nu finns massor av nyheter från Vår/Sommar 2013 och gudars va mycket snyggt det finns! Jag vill ha allt!!

Vår/Sommar 2013 inspireras av de goda livet, den fantastiska omgivningen i medelhavet och den fashionabla staden Portofino. Smyckena är unika och överraskande, något du aldrig sett förut. Smyckenas färger inspireras från de ljusa somriga husen och den färglada livsstilen i Portofino. Alla smycken är i äkta silver med vitgulds rodierat. Därav den otroliga glansen. Flera av smyckena i kollektionen är även förgyllda med vackra detaljer i rosé & guldplätering.  Den här kollektionen innehåller en kombination av lyx, stil & mode. Modellen är toppmodellen Michelle Buswell som bla. är känd för sin framgång hos Victoria Secret, Chanel & Jean Paul Gaultier. 

I år firar Ti Sento också 10 år. Ti Sento firar framgången stort med att göra denna en jubileums kollektion. Vi vill passa på att Gratulera Ti Sento till all framgång och vi hoppas på lika gudomliga kollektioner i framtiden.

av Diamanten