Köpvillkor

Diamanten är en fysisk butik i Leksand samt påbörjat en liten webbshop här .

Det skiljer både på sortiment och köpvillkor mellan dessa två.
Läs noga igenom köpvillkoren nedan innan du genomför ditt köp.

Har du några ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss.
Via mail info@diamantenleksand.se och butiken besöker du på Norsgatan 34B i Leksand

Fullständiga kontaktuppgifter finner du på hemsidan under fliken ”Kontakta oss”.

Sortiment – Diamantens webbshops sortiment består av utvalda delar ur ordinarie sortiment från den fysiska butiken.
Det kan vara smycken, klockor, presenter eller annat.

Presentinslagning – Vi slår gärna in dina smycken som present utan extra kostnad. Skriv bara detta i beställningsmailet.

Priser – Alla priser anges i SEK inkl 25% moms. Priset som gäller är det som är angivit den dag kunden gör sin beställning.
Fraktkostnader och andra avgifter redovisas innan du bekräftar köpet.
Kunder som beställer från länder utanför Sverige kan vara skyldiga att betala tullavgifter. Ev tullavgifter är inte inkluderat i priset och redovisas inte innan du bekräftar ditt köp. Ev tullavgifter ska betalas av kunden till tullen i det land som vi levererar till.

Personuppgifter
Kunders personuppgifter som lämnas vid köp via webbsidan behandlas konfidentiellt och används bara för att kunna skicka order till rätt adress. Inga uppgifter lämnas ut till tredje part utan kunds samtycke. (Allt enligt PUL personuppgiftslagen

.

Leveransinformation

Vi använder posten skicka lätt. Med skicka lätt så får man ett sms när varan finns att hämta. Vid frakt och alla försändelser är därigenom försäkrade mot skada. Upptäcker du skadan när du hämtar paketet anmäler du det direkt till posten. I annat fall anmäler du det till oss.

Leveranstid
Leveranstiden varierar mellan 1 dag till 4 veckor beroende på produkt. Maila till info@diamantenleksand.se eller ring 0247/40421 för exakt leveranstid för din produkt innan du beställer.

Produktinformation
www.diamantenleksand.se reserverar sig för eventuella text och bild fel på denna webbsida. Vi kan inte garantera att bilderna återger produkternas exakta utseende. En viss färgskillnad kan förekomma beroende på vilken sorts bildskärm och upplösning du har.

Returinformation

Bytesrätt
Ni har full ångerrätt i 14 dagar från att Vi har skickat varorna, förutsatt att Ni inte använt varorna och att dem returneras i originalskick och originalförpackning. Vid retur står Ni för transportrisken och frakten. Återbetalning korrigeras när vi får returen av Er.

Vi kan tyvärr ej erbjuda bytesrätt på förlovnings- och vigselringar eftersom de tillverkas efter beställning. Är storleken fel sänder Du ringen till oss i rekommenderat brev och på vår verkstad ändrar vi ringen till Dig gratis. Detta gäller från och med när du betalat ringen och en månad framåt.

Portot står Du för.

Vanliga frågor

Vad händer om jag inte hämtar mitt paket?
Om du inte har möjlighet att hämta ut ditt paket tvingas vi debitera dig för vårt arbete, porto samt hantering. För närvarande debiterar vi 350 kr för ej uthämtade paket. Tänk på att om du vill returnera ditt paket måste du alltså först hämta ut det.

På vilka sätt kan jag betala min beställning?

Payson erbjuder direktbetalning och faktura.

Graverar ni smycken?
Ja. I förlovnings- och vigselringar bjuder vi på gravyr. Vi graverar även på id brickor, dopgåvor mm. Maila oss för prisuppgift info@diamantenleksand.se

Köper ni guld?
Ja, i butiken köper vi guld till dagspris.

Varifrån kommer era diamanter?
Alla diamanter är köpta från legal källa, som inte är inblandad i konflikter och är i överensstämmelse med The Kimberly Certification Scheme (KPCS).

Får jag med något intyg på diamanterna?
Kvitto = Värdeintyg och äkthetsbevis. Schalinsringar medsänder äkthetsbevis på deras diamantringar. Flemming Uziel medsänder certifikat på alla deras ringar vilket garanterar äktheten.

Garanti
Vi har 2 års Garanti

OBS! Garantin gäller ej:

  1. Skador som orsakats av felaktig skötsel, slarv, felaktig användning eller andra skador som ej beror på material- eller tillverkningsfel.
  2. Skador orsakade av ingrepp av annan än vår egen serviceverkstad.
  3. Skador på uppdragskronor och glas, repor på glas, länk och boett
  4. Skador på läderarmband, plastband, länkar och lås samt ytbeläggning på dessa, samt skador på uret.
  5. Fuktskador på ej vattentäta ur (vattentätt =5 ATM) Detta gäller även armband.

Kommentera