Idag firar vi 6 år jubileum

Vad tiden går fort när man har roligt brukar man säga och just så är det nu 🙂

Den 14/6 firar vi att de är 6 år sedan Diamanten öppnad men då i Insjön
Nu finns vi i Leksand på Norsgatan 34B mitt i mot Udden!

Vi erbjudande er alla goa och härliga kunder 10 % på ett helt köp gäller allt utom reparationer. Varmt välkomna in till oss <3

Edblad

Här i Leksand i dag har det tyvärr regna idag och det är 5 plusgrader ute. Så himla tråkigt vi vill ha snö så det känns som december. Vi har fullt upp i butiken och det är så himla kul.

Vi hinner självklart med att skicka era julklappar innan jul om ni beställer senast nu på måndag.

Vi har fyllt på med massor av Edblad, Gant klockor, Tissot klockor, Sophie By Sophie och mycket annat ni som bor i närheten kom gärna in.

Kram på er alla

 

 

Sophie By Sophie

Sophie By Sophie är vårt ny märke. Smyckena är gjorda i äkta silver och förgyllt silver.

Det kommer med all säkerhet att bli det nya stora märket i smyckes branschen.

Sophie By Sophie smycken används flitigt av många kändisar som Kenza, Kronprinsessan Viktoria, Marie Sernholt mfl….

CHILDHOOD BRACELET är ett smycke som Kronprinsessan visar väldigt mycket eftersom de stödjer World Childhood Foundation.
100 kronor för varje såld armband doneras till World Childhood Foundation. Varje sten representerar ett stycke av FN: s barnrättskonvention. En anteckning som beskriver innebörden av ädelstenar är försedd med armbandet.Från tidig ålder, Svenska född Sophie Gyllenhammar hittade nöjen i pärlor och ädelstenar. Skattjakt hennes mormors lilla men excentriska smyckeskollektion utlöste en livslång kärlekshistoria. Sophie utvecklat en fascination för hur mousserande skönhet kan bottna i grova berg och klippor. I naturen har aldrig sinande källa av stenar, Sophie Gyllenhammar identifierar oändliga möjligheter genom kombination och karaktär. I Sophies värld, varje unik förskjutning, sammansättning och liten skavank av en ädelsten vittnar om liv och individualitet.

SOPHIE av SOPHIE grundades 2006 av Sophie Gyllenhammar. Den moderna smycken linjen handlar om lekfullhet och oväntade kombinationer. Mjukhet möter strävhet, klassiker möter modern och starka färger spela mot varandra. Återkommande symboler för kärlek, fred, hopp och tro är dagliga påminnelser om tidlösa sanningar i en snabbt föränderlig värld.

I sin design, Sophie kombinerar klassisk och samtida med sin egen personliga omisskännlig touch. Stilar av tidlös elegans kommer till liv med en stänk av färgglada stenar och djärva former. Hennes signatur känsla för kontrast har tjänat Sophie en varierad kundkrets av internationella modeikoner, royalties och moderna kvinnor i alla åldrar som vill lägga till en punch attityd till deras dagliga stil.

SOPHIE av SOPHIE färska strategi har gjort det gå till varumärket för säker och stil kunniga kvinnor i alla åldrar.

chi

Tävling!

Nu har vi en tävling vi vår Facebook. https://www.facebook.com/697843040257136/photos/a.697859063588867.1073741828.697843040257136/849840431724062/?type=1&theater

Vi kommer att dra en vinnare på Alla hjärtans dag.

Lycka till!

 

 

Pink Sand

Nu har vi äntligen fått in Januaris månads doft Pink Sand.
En fantastisk doft luktar som en exotisk Ö med en underbar blandning av citrus, söta blommor och kryddig vanilj.
Vi har alla storlekar hemma på lager så det går jätte bra att beställ om man vill det. Vi ska lägga upp den på vår hemsida under de närmaste dagarna. Vill ni beställa innan vi har fått upp dem så går det jätte bra maila till oss eller ring oss så berättar vi hur du ska göra. mail: diamanten@hjultorget.se telefon nr 0247/40421.
Varmt välkomna in!

Limited Edition

God fortsättning alla!
Nu på kvällen fick vi in den här snygga klockan från Tissot.
Det är en Limited Edition det finns endast 4999 st.
Tony Parker är ansiktet för den här klockan han är en Professionell basketspelare.
PRC_200_Tony_Parker_2013_T055_417_16_057_01_MT
Så här ser den ut bak.